The Vale - Chelsea

This project involved the refurbishment and alteration of a four storey end terrace house (448 m2) in an exclusive area of Chelsea, London.

 

HDC worked with an Australian interior designer and an overseas client, with the aim of achieving a ‘Feng Shui’ environment.

 

The key features of this project include:

- Full height external glazed screens set in 'Portland' stone mullions and transoms, with stone paving and steps leading to the back garden.

- The third floor, internal office balcony with shadow lighting overlooking the sitting room area.

- First floor balcony with glazed balustrade and teak panel infill flooring.

 

 

Client:

 

Location:

 

Service:           

Procurement:

Completion:

 

Private Individual 

 

Chelsea - London

QS - Full Service

  

 

Traditional

 

 

1999  

 © 2020 by Hand Deere & Cox

Regulated by RICS